Agència immobiliària

  
  

Immollac Gestió, SL, agència immobiliària constituïda a mitjans de l'any 2005, s'ha creat amb la voluntat de ser l'empresa de referència en el sector de la promoció immobiliària a la comarca del Berguedà. Ho corrobora el fet que, actualment, l'empresa disposa de més de 200 habitatges de gestió directa.


Immollac garanteix un tracte personal i un diàleg constant entre el client i el constructor, una fórmula que permet que el client es faci el pis a mida. Una prova d'aquesta relació que Immollac vol tenir amb el seu client és el servei via Internet, a través de la pàgina web, que permetrà tenir informació regular i actualitzada de l'estat de l'obra.

Immollac Gestió, SL, fundada per persones vinculades ja fa anys al sector i amb una llarga experiència en aquest ram, està contínuament treballant per millorar i ampliar els serveis que ofereix al seu client. Així, entre altres iniciatives futures, avui l'empresa us gestiona les tramitacions i la paperassa per obtenir els comptadors d'aigua i llum, el manteniment o la contractació de serveis comunitaris.

Immollac Gestió, SL us gestiona:

- la constitució de la comunitat
- els serveis comunitaris, com ara neteja o manteniment
- la sol·licitud dels comptadors de l'aigua i de la llum
- i ofereix una gestió personalitzada per a cadascun dels seus clients

A banda, us busca i us facilita el millor finançament del mercat per a la compra del vostre pis o bé per a qualsevol altra necessitat.

Copyright © 2014. All Rights Reserved.